Tømrer i Sæby

Din lokale tømrer Sæby

Har du brug for en tømrer i Sæby eller omegn, står vi klar til at udføre diverse opgaver indenfor tømrerarbejde, store som små projekter.

Vi udfører følgende opgaver i tømrerarbejde:

  1. Vinduer og døre 
  2. Træterasse 
  3. Nybyg
  4. Renovering 
  5. Tilbygning

 

Renovering

Hvis I har et tag, der trænger til en renovering, kan vi udføre dette. Det kan både handle om, at taget har lidt skade over længere tid og har fået huller, råd og alger eller at det er meget gammelt og slidt.

I begge tilfælde kan vi udskifte delelementer af taget, og dermed udbedre de skader, som taget har, uden at vi skifter det helt.

Nybyg

Har I et sommerhus, som står overfor en udvidelse, fordi det skal lejes ud til sommergæster, eller er der kommet familie forøgelse, hvor I som familie har brug for mere plads, kan vi udføre helt nye tilbygninger, udhuse, carporte, skure, træterrasser eller annekser.

Det kan også være et helt nyt hus, sommerhus eller rækkehus, hvor vi kan tilbyde at stå for alle tømreropgaverne vedrørende dette.

Det er noget, vi går i dialog med dig/jer om, så I får lige det nybyg, som I drømmer om.

Det kan også være en helt ny carport, hvor vi har stor ekspertise i installation af ovenlysvinduer, så carporten får mere naturligt lysindfald og kommer til at fremstå moderne og energivenlig.

Tag en snak med din tømrer

Den bedste måde at komme i gang på, uanset om jeres projekt er stort eller småt, er ved at tage en uforpligtende samtale med os.

Vi vægter en tæt dialog med vores kunder højt, da vi oplever at det giver størst tilfredshed for alle parter. Derfor må i endelig ikke tøve med at tage fat i os, hvis i går med byggedrømme af den ene eller anden art.

Kontakt os