Nyt tag i Aalborg

Nyt tag i Aalborg – Tag fat i Nørgaard Byg

Ingen tage holder for evigt, heller ikke selv om man bor i Aalborg. Nørgård byg har stor erfaring med at lave tagrenovering eller nyt tag Aalborg og omegn.

Vi hjælper både virksomheder og private med alt i tømrerarbejde så tøv ikke med at tage fat i os.  

Professionelt tagarbejde i Aalborg 

Vi har mange års erfaring med at udskifte eller lægge nyt tag i Aalborg og omegn, så skal din virksomhed eller din private bolig have nyt tag, så kan du trygt lægge opgaven i vores fagkyndige hænder.

En tagrensning, tagrenorvering, eller blot en mindre udskiftning kan også ofte gøre underværker, og her hjælper vi selvfølgelig gerne med at vurdere hvad der reelt set er brug for, så du ikke kommer af med flere penge end højst nødvendigt for udskiftning af tag. 

Nyt tag Aalborg – Hvad koster det?

Et af de spørgsmål vi oftest får, når vores kunder kontakter os vedr. Nyt tag aalborg er, ”Hvad koster det?”

For at kunne besvare det spørgsmål helt præcist, vil vi meget gerne komme og besigtige opgaven. Du går dog ikke helt galt i byen, hvis du tager udgangspunkt i 700-2200 kr. pr kvadratmeter.

Det afhænger af flere faktorer som: 

  • Valg af materialer
  • Tagets konstruktion
  • Kompleksitet
  • Isolering, ovenlys m.m. 

 

Lad os tage hånd om dit tag!

Nyt tag er en relativt stor opgave, og det kræver de rette fagfolk for et godt resultat, tøv derfor ikke med at tage fat i Nørgaard Byg, vi tager kærligt og professionel hånd om dit tag.

Inden vi går i gang med en opgave, tager vi en grundig dialog med dig, hvor vi gerne rådgiver og kommer med inputs baseret på vores erfaring, så du er sikker på at din opgave bliver løst til perfektion.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit tag!  

Kontakt os

[forminator_form id=”754″]